"Teljesen kezdő vállalkozóként a tréning olyan aspektust mutatott - gyakorlati, megvalósítható tanácsokkal, pozitív hozzáállással és új motivációkkal - ami által elérhetőnek látom az álmomat, és hajlandó vagyok minden áldozatot meghozni, a lehető legtöbb energiát befekteteni, hogy sikeres és boldog ember lehessek."

Grisnik Petra
grisnikpetra.com

"Nagyon tetszett, hogy Csaba gyakorlati példákkal fűszerezte a témákat, és a résztvevők kérdéseire is válaszolt. Olyan témákról hallottam, amelyek egy vállalkozó számára nagyon fontosak és máshol nem térnek ki rájuk."

Schirrmacher Szilvia
German Online Coach

"Azért jöttem el a tréningre, mert a vállalkozásomban szerettem volna egy összeszedett, koncentrált, határozott utat találni a további fejlődéshez. Abszolút elégedetten távozom, minden kívánságom teljesült! Ezért rendkívül hálás vagyok! Kezdő vállalkozóknak és haladóknak is egyaránt ajánlom, mert kompakt információcsomagot kapnak."

Lukáts Andrea
Az Adminisztrátor - Virtuális Asszisztens

A tréning végére képes leszel:

a szakmai tudásodból üzleti eredményeket kovácsolni

összerakni úgy a vállalkozásodat, hogy meg tudd előzni a konkurenciádat

a vállalkozói képességeidből kihozni a legnagyobb teljesítményt

a vállalkozói gondolkodásmód 7 alap területének segítségével turbó fokozatba hozni a vállalkozásodat

A tréning tartalma

A tréning 2 nagy témakörből áll. A vállalkozói életmód 2. és 3. aspektusában válnak jártassá a résztvevők. A vállalkozói gondolkodásmód 1. aspektusát, a szakmai ismereteket mindenki a szakmai képzésein sajátítja el.

Az üzleti gondolkodásmód

A vállalkozás működtetésének és fejlesztésének az ismerete. Az elmúlt évek során összesen 53 ilyen területet gyűjtöttem össze. De van 7 alap terület, amit szerintem minden vállalkozónak jól kell működtetnie ahhoz, hogy a siker útjára léphessen.

1. terület: Időgazdálkodás
2. terület: Célkitűzés
3. terület: Üzleti tervezés
4. terület: Megvalósítás
5. terület: Marketing és értékesítés
6. terület: Pénzügy
7. terület: Stratégiai alapok

A vállalkozói lét emberi oldala

Ez a témakör a vállalkozó teljesítményére ható tényezőket tárgyalja. Fontos, hogy a vállalkozó, mint ember rendben legyen. Ehhez az alábbi területek magas szintű működtetéséről lesz szó:

1. A látható oldal
a) fizika test
b) közeg

2. A láthatatlan oldal
a) érzelmek
b) gondolatok

"Kezdő vállalkozóként - 12 év multinacionális vállalatnál, alkalmazottként szerzett tapasztalatok után - egy teljesen új életformával, kihívással és lehetőségekkel szembesülök. Csaba tapasztalataival, rendszerszemléletű gondolkodásával, támogató attitűdjével és szakértelmével segít, hogy a legjobban hozzam ki magamból és a helyzetből. Szívesen ajánlom minden kezdő vállalkzónak a rendezvényt."

Mester Orsolya
Mester Stúdió

"Rendszert szeretnék építeni a vállalkozásomba. A jelenlegi munkafolyamatok helyes leosztásának megtanulása. Nagyon hasznosnak érzem a mai tréninget a vállalkozásom számára. Ma is ismételten megerősítést kaptam a rendszerek, szokások és a folyamatos fejlődés fontosságáról."

Kerekes Edina
Hajdúböszörmény
Kerena

"A vállalkozásom fejlesztése miatt jöttem, hogy hogyan tudom összehangoltabbá tenni a mindennapokat. kihívás számomra, hogy keressek új üzleti partnereket, hogyan tudok megtervezni egy teljes hónapot. Hasznosnak találtam a mai tréninget 2 okból is. Az egyik, hogy ennyit nem írtam kézzel már nem is tudom hány éve, a másik, hogy a hallottakat fogom úgy alkalmazni és alakítani, hogy a vállalkozásom fejlődjön és vele én is. Köszönöm!"

Hegedűs László
Debrecen
HESZA-FIA MAGYARORSZÁG KFT.

Neked való ez a tréning, ha

még csak most kezded, de tudatosan akarsz vállalkozni

többet akarsz kihozni magadból és ehhez megfelelő eszközöket és módszereket keresel

már évek óta vállalkozol és szeretnél kitűnni a versenytársaid közül

terjeszkedni, növekedni akar a vállalkozásod és egy stabil alapot akarsz neki adni

Regisztrálok most

Sánta Csaba

üzleti modell építő, vállalkozásfejlesztő
a Megvalósítási Mentor Program megalkotója

Az előadó

Sánta Csaba vagyok, vállalkozásfejlesztő. Évek óta segítem a magyar kisvállalkozókat abban, hogy tudatosan és tervezetten fejlesszék vállalkozásukat, hogy tartós üzleti eredményeket érjenek el. Vállalkozó menedzser mérnök, mérnök tanárként 2012 óta foglalkozok az üzleti modellekkel. 2014 óta tartok előadásokat workshopokat.

Igazi elhivatottságot érzek magamban, hogy a kisvállalkozóknak, a kezdő vállalkozóknak, az induló vállalkozásoknak a tudásommal, tapasztalataimmal, a képességeimmel összegzett és rendszerbe foglalt módon segítsek.

Ebben a tréningben összegyűjtöttem minden lényeges információt, amit az elmúlt 10 évben megtanultam a vállalkozói életmódról.

Menetrend

BUDAPEST

2018. október 4-5.
csütörtök-péntek

Regisztráció: 2018. október 4. csütörtök 8.45-9.00

1. nap: Az üzleti gondolkodásmód
elmélet és gyakorlat

2. nap: A vállalkozói lét emberi oldala
elmélet és gyakorlat

Mennyibe kerül a részvétel?

Az elmúlt 10 évben rengeteget tanultam és olvastam, több, mint száz kisvállalkozás üzleti modelljének a kialakításában, fejlesztésében vettem részt, évente 4-5 előadást tartottam. Ha te nem akarod mindezt saját magad végigjárni, akkor gyere el és egy nap alatt átadom neked a lényeget.

ALAP JEGY

Tartalma:
- részvétel a 2 napos rendezvényen
- a teljes program jegyzeteBónusz:
1. 28+7 fantasztikus árazási stratégia 2.990 Ft értékben
2. a tréning teljes prezentációja 1.990 Ft értékbenRészvételi díj:
7.990 Ft

TURBÓ JEGY

Tartalma:
- részvétel a 2 napos rendezvényen
- a teljes program jegyzete
- 1 órás személyes konzultáció a tréning után

Bónusz:
1. 28+7 fantasztikus árazási stratégia 2.990 Ft értékben
2. a tréning teljes prezentációja 1.990 Ft értékben
3. +1 főt hozhatsz magaddal 3.990 Ft értékben
4. meglepetés bónusz, ami csak a rendezvényen derül ki

Részvételi díj:
13.990 Ft

A TURBÓ jegyből csak 5db van.

A maximális létszám: 30 fő.

A jelentkezési határidő: 2018.09.26. kedd

Jelentkezem!

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad a tréningen, mint amire számítottál, akkor ezt csak jelezned kell közvetlenül a tréning végén, és kérdezés nélkül 3 napon belül visszautalásra kerül a részvételi díjad.

"Régóta égető késztetést érzek arra, hogy amiből most élek, hobbiszintből professzionálisra emeljem. Ezért jöttem el, hogy a lépések, melyeket meg kell tennem, a professzionalitás irányába vigyenek. Megkaptam a struktúrát, egészen biztosan változni fog ettől a vállalkozásom. Akinek szükséges lenne fejlődni, vállalkozni, mindenképp el kell jönnie egy ilyen tréningre."

Zlatszky Anna
Gyógyítsd meg magad

"A tréningre barátnőm javaslatára jöttem el. Őszintén szólv nem ismertelek előtte. az előadások hasznosak, inspirálóak voltak számomra. A nap folyamán jött több olyan ötletem is az előadásaid hatására, amik mielőbbi megvalósításra várnak. Köszönöm a lehetőséget, hogy itt lehettem. :)"

Bernák Tímea
Boldogságtudat

"Nagyon tetszik, hogy a vállalkozás ennyi területét érintetted. Főleg, hogy a 3. aspektussal is foglalkozol. Ajánlom a megfáradt és a kezdő vállalkozóknak."

Hanákné Geng Viola
Tata
Likviditás Bt.

Figyelmeztetés

FIGYELEM! Ha úgy döntesz, hogy most nem jelentkezel, akkor később már lehet, hogy nem lesz hely. Sőt lemondasz arról a lehetőségről, hogy jobb vállalkozásod legyen és arról is, hogy összeszedve, egy helyről, gyorsan és hatékonyan megkapj minden információt eszközt és módszert.

Gyere el a tréningre! Indítsd be a rakétákat! Tanulj meg egy nap alatt mindent, amit érdemes az üzleti gondolkodásról és a vállalkozói élet emberi aspektusáról. Sőt nem csak elmélet, hanem gyakorlat is lesz, hogy otthon már tudd, mit kell csináljál. Kockázatod nincs, mert véd a pénzvisszafizetési garancia.