Vélemények

"Strukturált, jól érthető és egy mankó az üzleti életben, amit ha megértettél, mindig alkalmazhatod, ha vállalatod új mérföldkőhöz ér vagy fejlődik."

Gyulai Krisztina, Incon-Logistic Kft., Siófok
www.incon-logistic.hu

"A tréningen gazdag elméleti tudásanyagot kaptunk, gyakorlati munkát is végeztünk, remek hangulatban töltöttük az időt. Számos perspektíva nyílik a további munkára."

Dr. Németh Renáta, Budapest, Forrás Jóllét Stúdió
www.forrasstudio.hu

Az előadás végére megérted és átlátod:

a modellezés teljes rendszerét

azt a kilenc részt, amire felépül egy tartósan sikeres cég

hogyan kell vizuálisan ábrázolni a vállalkozást

az üzleti modell építés lépéseit

a modell építés 10 alapelvét

a modell építés lehetőségeit és mélységeit 18 gyakorlati modell segítségével

a gyakorlatban az üzleti modell építés módszerét

8 alap üzleti modellt

Kíváncsi vagy milyen az előadás? Indítsd el az alábbi videót!

Érd el, hogy a céged a legjobb legyen az iparágadban!

A modellezés során összefüggéseket ismersz fel a saját vállalkozásod egyes részei között, ami segít hogy egységesebb, stabilabb és fejlődőképesebb legyen és így több bevételt és nagyobb profitot hozzon neked

Meglátod a hiányosságokat, így azokat orvosolni tudod, és a felesleges, pénzrabló részeket meg tudod szüntetni

Meglátod a lehetőségeket, hiszen felülről, madártávlatból tudsz rálátni a cégedre

Megérted a vállalkozás rendszerszintű kapcsolatait

A módszer megtanít az őszinteségre és az igazságra, ugyanis úgy van kialakítva, hogy gyorsan megmutatkoznak az üzleti hazugságok

És ami a legfantasztikusabb benne, hogy nem kell atomfizikusnak lenni ahhoz, hogy ezt használni tudd.

A módszer egyszerű! És pont ez adja az erejét. Egy magyar kisvállalkozó is könnyen megtanulja a használatát és élvezi annak minden előnyét. Tehát teljesen mindegy, hogy még csak most indulsz a vállalkozói úton, vagy már évek óta vállalkozol.

Vélemények

"Egy jól összeszedett interaktív érdekes előadást láttam, melyben sikerült megértenem az üzleti modell építés fontosságát. Az előadáson jött a felismerés, hogy a folyamatos fejlődés alapja a folyamatos modell építés. Köszönöm, hogy részt vehetem az előadáson."

Pocsai Lajos, Miskolc

"Mivel nagyon vizuális vagyok, fontos, hogy kívülről lássam az összefüggéseket. Élveztem minden pillanatát az eseménynek, nagyon az én tanulási módomon van összerakva. Köszönöm a megalkotóknak."

K. Károly, Budapest

Neked való ez az előadás, ha

még csak most kezded, de tudatosan akarod építeni a vállalkozásodat

már hallottál az üzleti modellezésről, de szeretnéd egy nap alatt a lényeget összeszedni

már évek óta vállalkozol és szeretnél kitűnni a versenytársaid közül

terjeszkedni, növekedni akar a vállalkozásod és egy stabil alapot akarsz neki adni

Regisztrálok most

Az előadó

Sánta Csaba vagyok, vállalkozásfejlesztő. Évek óta segítem a magyar kisvállalkozókat abban, hogy tudatosan és tervezetten fejlesszék vállalkozásukat, hogy tartós üzleti eredményeket érjenek el. Vállalkozó menedzser mérnök, mérnök tanárként 2012 óta foglalkozok az üzleti modellekkel. 2014 óta tartok előadásokat workshopokat, ahol vállalkozóknak segítek megérteni és összeállítani a saját vállalkozásuk, ötletük üzleti modelljét.. Ebben az előadás összegyűjtöttem minden lényeges információt, amire szüksége lehet egy vállalkozónak, hogy el tudja dönteni milyen irányba érdemes fejleszteni a vállalkozását.

Sánta Csaba

üzleti modell építő, vállalkozásfejlesztő
a Megvalósítási Mentor Program megalkotója

Vélemények

"Minden vállalkozónak ajánlom, aki szeretné rendszerben látni saját vállalkozásának működését."

Nagyné Anikó, Debrecen, AN Design
anenterior.hu

"Reggel idefele jövet az autóban azon gondolkoztam, hogy mi azaz üzleti modell építés. Sajnos nem jutott eszembe semmi. Ma délután az előadás végére teljesen letisztult, hogy eddig csak adhok jelleggel építettem azt az üzletet, amiben tevékenykedtem. Mától teljesen más szemmel fogom nézni az üzleti fejlesztéseimet."

Kádár Róbert, Hódmezővásárhely,
Acéllemez.hu Kft.

Kíváncsi vagy milyen az előadás? Indítsd el az alábbi videót!

Menetrend

Magnet Ház

1062 Budapest, Andrássy út 98.

Hamarosan...

8.45-9.00 Regisztráció

9.00-12.00 Előadás
Mi az az üzleti modell?
- és mi nem az, hogy a későbbiekben pontosan tudd, hogy más vállalkozók miről beszélnek A modell alkotás lépései Szükséges felszerelések a modell alkotáshoz Az üzleti modell elemei
- a 9 fő elem megismerése A modellezés lépései, elvei
- ha már tudod, hogy mivel mit kell tenni, akkor megismered, hogy hogyan is kell összeállítani egy kiváló üzleti modellt Példák
- hogy lásd az egyes területeken milyen üzleti modellek léteznek (termékek, szolgáltatás, kereskedelem, zeneipar, rendezvények, állami szféra)

12.00-13.00 Ebéd szünet
Ebéd lehetőség a Magnet Ház éttermében.

13.00-16.00 GYAKORLAT
A délelőtt tanult elméletet gyakorlati feladattal mélyítjük el.

Mennyibe kerül a részvételi díj?

Az elmúlt három évben rengeteg konzultációt tartottam, több, mint 100 kisvállalkozás üzleti modelljének a kialakításában, fejlesztésében vettem részt és számos könyvet dolgoztam fel, évente 4-5 előadást tartottam. Ha te nem akarod mindezt saját magad végigjárni, akkor gyere el és egy nap alatt átadom neked a lényeget.

A részvételi díj: 34.990 Ft/fő (bruttó)

A maximális létszám ezen az előadáson 50 fő.

Jelentkezem!

Bónusz

Ha részt veszel ezen az előadáson, akkor soha többé már nem kell érte fizessél, bármikor a jövőben visszajöhetsz, újra beülhetsz és meghallgathatod. INGYEN!

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad az előadáson, mint amire számítottál, akkor ezt csak jelezned kell közvetlenül az előadás végén, és 3 napon belül visszautalásra kerül a részvételi díjad.

Figyelmeztetés

FIGYELEM! Ha úgy döntesz, hogy most nem jelentkezel, akkor később már lehet, hogy nem lesz hely. Sőt lemondasz arról a lehetőségről, hogy jobb vállalkozásod legyen és arról is, hogy összeszedve, egy helyről, gyorsan és hatékonyan megkapj mindent az üzleti modellezésről.

Gyere el az Előadásra! Tanulj meg egy nap alatt mindent, amit érdemes az üzleti modellezésről. Sőt nem csak elmélet, hanem gyakorlat is lesz, hogy otthon már tudd, mit kell csináljál. Kockázatod nincs, mert véd a pénzvisszafizetési garancia. Ha pedig eljössz, akkor bármikor bármennyiszer visszajöhetsz ismételni INGYEN!