Mennyire megalapozott a vállalkozói sikered?

Ismerd meg, mennyire nagy a valószínűsége, hogy sikerre viszed a cégedet. Teszteld, mennyire vagy alkalmas vállalkozónak. Tudd meg, miben kell fejlődnöd, hogy még jobb vállalkozó váljon belőled.

Kitöltöm a VÁLLALKOZÓI SIKER tesztet!

Kitöltési idő: 3 perc
Ára: INGYENES
Értéke: Felbecsülhetetlen

Íme a VÁLLALKOZÓI SIKER teszted!

Ezt a tesztet azért fejlesztettem ki, mert a tanácsadói, vállalkozói tapasztalatomból és az ügyfeleim eredményeiből egyértelmű vált, hogy egy vállalkozás sikere visszavezethető néhány kritikus alap tényezőre, amiket tudatosítva és fejlesztve, növelhetjük a vállalkozásunk sikerességét.

Ebben a vállalkozói siker tesztben nem csak felmérheted a jelenlegi helyzetedet, hanem azonnal használható tanácsokat, tippeket, javaslatokat is megosztok veled személyre szabva.

Sánta Csaba vagyok,

vállalkozásfejlesztő. Évek óta segítem a magyar kisvállalkozókat abban, hogy tudatosan és tervezetten fejlesszék vállalkozásukat, hogy tartós üzleti eredményeket érjenek el.

Vállalkozó menedzser mérnök, mérnök tanárként 2012 óta foglalkozok vállalkozások és vállalkozók fejlesztésével. 2014 óta tanácsadóként dolgozom és tartok előadásokat workshopokat kisvállalkozók számára.

"Úgy érzem sokkal többet kaptam a közel 20 alkalmas tréning alatt, mint azt a legelső megbeszélés után gondoltam volna. Csaba egyik védjegyeként említeném meg, hogy nem csak a vállalkozással, hanem az ügyvezetővel is foglalkozik. Bármilyen elakadás vagy nehézség esetén képes külső szemmel látni azokat a problémákat, amit egy cégvezető belülről él meg, és tanácsaival képes folyamatosan motiválni és erőt önteni a vállalkozókba."

Mészáros Ádám
PocketSoft Kft.
www.instalogocreator.com


"Amikor megismertelek homályos elképzelésem volt arról, hogy min szeretnék változtatni illetve tudtam, hogy olyan instant tudásra van szükségem, melyet nincs időm „iskolapadban” megtanulni. Éreztem, hogy valami nem működik, de nem tudtam pontosan megfogalmazni, hogy igazán mit keresek. Komoly tudást és bátorítást kaptam Tőled, önmagam korlátjain segítettél átlépni és segítesz minden találkozásunk alkalmával."

Báthory Ildikó
Bild's Event Bt.
www.bilds.hu

Szóval készen állsz a VÁLLALKOZÓI SIKER teszted kitöltésére?

Meg akarom tudni az eredményemet!